یادگیری دیجیتال با Google Classroom
Google Classroom یک ابزار یادگیری دیجیتال است که در سال 2020 تعداد کاربران رایگانش دو برابر شد و بیش از 100 میلیون دانش آموز و مربی در سراسر جهان از آن استفاده کردند. گوگل کلس روم می توانید به تنها یا به عنوان بخشی از G Suite for Education (مجموعه وسیع تری از ابزارهای مبتنی بر ابر که شامل برنامه هایی برای ویدیو کنفرانس، پردازشگر کلمه و همکاری است) استفاده شود.
Google Classroom به تنهایی به دانش آموزان یک محیط یادگیری آنلاین پویا ارائه می دهد. معلمان می توانند از این پلت فرم برای ارسال تکالیف، به اشتراک گذاری اطلاعیه ها، پرسیدن سؤال، انجام ارزیابی های آنلاین، جمع آوری مقالات و نمره دادن استفاده کنند. و از آنجایی که Google Classroom مبتنی بر ابر است، از هر دستگاهی با اتصال به اینترنت قابل دسترسی است.
برای خرید دوره های آموزشی شرکت گوگل کلیک کنید.
چه کسی می تواند از Google Classroom استفاده کند؟
هر کسی میتواند از گوگل کلس روم به عنوان سرویس رایگان استفاده کند و این به شرطی است که شما یک حساب کاربری Google داشته باشید. G Suite for Education نیز به صورت رایگان به مدارس و مدارس خانگی واجد شرایط ارائه می شود. مدارس، مؤسسات آموزش عالی و تعاونیهای مدارس خانگی همگی واجد شرایط G Suite for Education هستند، اما باید وضعیت غیرانتفاعی خود را تأیید کنند و نشان دهند که توسط دولت معتبر و به رسمیت شناخته شدهاند.
نحوه ایجاد کلاس در Google Classroom
ایجاد یک کلاس در Google Classroom به سادگی کلیک روی یک دکمه و پر کردن چند فیلد است. اگر چندین دوره تدریس می کنید، آنها را با نامگذاری با قالب مشترک (از جمله سال تحصیلی، موضوع و دوره، به ترتیب یکسان)، سازماندهی کنید.
برای شخصی سازی تصویر هدر کلاس وقت بگذارید. در گوشه سمت راست پایین سربرگ، روی Select Theme یا Upload Photo کلیک کنید. یک تصویر خاص که به متمایز کردن کلاس شما از کمک می کند را انتخاب کنید.
نحوه اضافه کردن دانش آموزان و دانشجویان
دو راه برای اضافه کردن دانش آموزان و دانشجویان به کلاس Google Classroom وجود دارد. می توانید کد کلاس نمایش داده شده در تصویر سرصفحه را به آنها بدهید یا می توانید روی برگه People کلیک کنید و دانش آموزان و دانشجویان را به صورت جداگانه از طریق ایمیل دعوت کنید. هنگامی که دانش آموزی یا دانشجویی به کلاس ملحق شد، گزینه Invite Guardians با نام او در فهرست ظاهر می شود. پس از دعوت، آنها به روز رسانی هایی را در مورد تکالیف و نمرات دریافت خواهند کرد.
استفاده از استریم
صفحه اصلی کلاس درس Google Stream است که شبیه به فید رسانه های اجتماعی است. این مرکز ارتباط بین شما و دانشآموزانتان است، اما در درجه اول برای اطلاعیهها استفاده میشود، نه تکالیف. میتوانید فایل های چندرسانهای (مانند ویدیوها، پیوندهای وب یا اسناد) را به یک اعلامیه پیوست کنید. و اگر می خواهید از قبل محتوا ایجاد کنید، این امکان را دارید که پست های بعدی را برنامه ریزی کنید. وقتی کلاس جدیدی ایجاد میکنید، برای ارسال پیام خوشآمدگویی در استریم، وقت بگذارید.
نحوه استفاده از برگه Classwork
برگه Classwork جایی است که می توانید تکالیف، منابع کلاس و مواد لازم مانند برنامه های دوره را سازماندهی کنید. از تب Classwork، روی Create کلیک کنید. از منوی کشویی میتوانید تکالیف، آزمونها، سؤالات یا مطالب را اضافه کنید.
از این منو، می توانید با انتخاب موضوع، آیتم ها را در صفحه کار کلاسی سازماندهی کنید. Topics یا موضوعات دستههایی هستند که میتوانید از آنها برای مرتبسازی تکالیف و مطالب کلاس استفاده کنید تا شما و دانشآموزانتان به راحتی ببینید چه چیزی در کجا ذخیره شده است. برای مثال، می توانید با ایجاد سه موضوع شروع کنید: اطلاعات دوره، تکالیف و منابع.
Google Classroom به شما امکان میدهد لینک ها، فایلها یا ویدیوها را در هر پست یا تکلیفی قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که دانشآموزان شما به آنچه برای انجام کارشان نیاز دارند دسترسی دارند. همچنین یک منوی کشویی در سمت راست در هر صفحه ایجاد شده وجود دارد که به شما امکان میدهد انتخاب کنید چه کسی میتواند پست را ببیند – همه دانشآموزان یا یک گروه سفارشی.
ایجاد تکالیف
برای ایجاد یک تکلیف، روی دکمه Create در صفحه Classwork کلیک کنید و از منوی کشویی Assignment را انتخاب کنید. دستورالعملهای تکلیف را بنویسید و لینک ها یا اسناد مرتبط و همچنین موضوع، تاریخ سررسید و اطلاعات درجهبندی را اضافه کنید. همچنین میتوانید یک روبریک ایجاد کنید تا دانشآموزانتان بدانند که در پاسخهایشان به دنبال چه هستید. در منوی گوشه سمت راست بالا، میتوانید زمانبندی ارسال تکلیف را انتخاب کنید یا فوراً آن را ارسال کنید.
هنگامی که دانش آموزان کار خود را تحویل دادند، می توانید با کلیک کردن بر روی Assignment از صفحه Classwork به آن دسترسی داشته باشید. از آنجا، میتوانید اسناد را مرور کنید، نمره بدهید و نظر ارسال کنید. هنگامی که روی تکلیف یک دانش آموز کلیک کردید، یک منوی کشویی در گوشه بالا سمت چپ به شما امکان می دهد بین تکالیف دانش آموزان جابجا شوید بدون اینکه به صفحه اصلی تکالیف کلاسی بازگردید.
- بیشتر بخوانید: Google Forms چیست؟ هر آنچه که باید در باره فرم ساز آنلاین گوگل بدانید
ایجاد آزمون ها
برای ایجاد یک آزمون، به صفحه Classwork بروید، سپس روی دکمه Create کلیک کنید و Quiz Assignment را انتخاب کنید. پنجره ای با یک فرم گوگل خالی تولید شده به صورت خودکار باز می شود که از آن برای ایجاد کویز خود استفاده خواهید کرد. اگر میخواهید فایل دیگری وارد کنید، X را در کنار فایل Blank Quiz انتخاب کنید و روی نماد Drive کلیک کنید تا آن را مرور کنید.
هنگامی که عنوان و سایر جزئیات کویز را اضافه کردید، حالت قفل را انتخاب کنید که باعث میشود دانشآموزان در حین شرکت در آزمون روی برگهها یا برنامههای دیگر کلیک نکنند. به خاطر داشته باشید که این ویژگی فقط در دستگاههای Chromebook کار میکند ، بنابراین اگر برخی از دانشآموزان از دستگاههای دیگری برای شرکت در آزمون استفاده میکنند، بهتر است حالت قفل را غیرفعال کنید.
ایجاد سوالات
ویژگی Question در Google Classroom راهی عالی برای ارائه یک ارزیابی تکوینی کوتاه به دانش آموزان است تا بتوانید درک آنها از یک مفهوم را بررسی کنید. در صفحه کار کلاسی، از منوی کشویی Create گزینه Question را انتخاب کنید. فرمی ظاهر می شود که به شما امکان می دهد سؤالی را وارد کنید و انتخاب کنید که چند گزینه ای باشد یا کوتاه.
برای سؤالات چند گزینه ای، می توانید به دانش آموزان اجازه دهید خلاصه کلاس را ببینند که چند دانش آموز هر گزینه را انتخاب کرده اند یا می توانید این ویژگی را غیرفعال کنید و پاسخ های همه را پنهان نگه دارید. با پرسشهای کوتاه پاسخ، میتوانید به دانشآموزان اجازه دهید به پاسخهای یکدیگر پاسخ دهند (یا از انجام آن جلوگیری کنید). در هر صورت، دانشآموزان تا زمانی که پاسخهای همکلاسیهای خود را ارسال نکنند، نمیتوانند پاسخهایشان را ببینند.
نمره دهی در Google Classroom
با کلیک بر روی برگه Grades به صفحه اصلی می روید که نام دانش آموزان و تکالیف آنها را فهرست می کند. وقتی نمرات تکالیف فردی را از طریق صفحه Classwork وارد میکنید، این ورودیها برای بررسی آسان به صفحه Grades وارد میشوند.
از اینجا، میتوانید روی دکمه settings کلیک کنید و به پایین بروید تا اولویتهای نمره دادن خود را مدیریت کنید. Google Classroom به شما امکان می دهد هر تکلیف را به طور مساوی یا بر اساس دسته بندی سبک سنگین کنید. تحت عنوان Grade Categories، می توانید به تعداد مورد نیاز دسته بندی ایجاد کنید و به هر کدام درصد اختصاص دهید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.