ایندکس کردن مقاله در گوگل اسکولار Google Scholar
در این مطلب قصد داریم در مورد ایندکس کردن مقاله در گوگل اسکولار Google Scholar صحبت کنیم. اگرچه Google Scholar یک موتور جستجو است که متخصص در یافتن مقالات یا انتشارات است، اما خواهید دید که بسیاری از اوقات مقاله شما ظاهر نمی شود. ممکن است دلایل زیادی برای این وجود داشته باشد زیرا ایندکس کردن مقاله در گوگل اسکولار Google Scholar همیشه به درستی کار نمی کند. با این حال، کاری که می توانید انجام دهید این است که مطمئن شوید هر کاری که می توانید برای ایندکس شدن مقاله خود انجام می دهید.
در این مقاله، توصیه هایی برای ایندکس شدن مقاله شما ارائه می کنیم و در صورتی که مقاله شما هنوز در این موتور جستجو نمایش داده نشده باشد، گزینه های دیگری را پیشنهاد می کنیم.
برای خرید آموزش های گوگل کلیک کنید.
ایندکس کردن مقاله در گوگل اسکولار Google Scholar به چه معناست؟
ایندکس کردن در معنای وسیع کلمه به نظم بخشیدن و ایجاد ایندکس با یک سری داده اشاره دارد تا بعداً بتوانید به آنها دسترسی آسان تری داشته باشید. در Google اعمال می شود، به خزیدن انجام شده توسط این ابزار برای مکان یابی داده ها و نمایش آنها در نتایج جستجو اشاره دارد. این هم برای موتور جستجوی وب و هم برای موتور جستجوی دانشگاهی صدق می کند.
به همین دلیل مهم است که مقاله خود را به درستی ایندکس کنید تا در این موتور جستجو ظاهر شود. در غیر این صورت، انتشارات شما ممکن است کنار گذاشته شود و در نتایج جستجو نمایش داده نشود.
- بیشتر بخوانید: گوگل اسکولار چیست؟ نحوه استفاده از Google Scholar
Google Scholar چگونه ایندکس می کند؟
برای حضور در Google Scholar نیازی به ثبت ژورنال یا ثبت نام قبلی نیست. به طور کلی، Google Scholar مقالات را جستجو می کند و آنها را به طور خودکار فهرست می کند.
برای ایندکس کردن مقالات، Google Scholar به اطلاعات زیر متکی است:
از طریق URL مقالات: هر مقاله باید با URL خاص خود شناسایی شود تا Google بتواند هر یک از آنها را به درستی پیدا کند.
از طریق اطلاعات جمع آوری شده در متاتگ های مقاله دانشگاهی شما: این متا تگ ها اطلاعات لازم را برای یافتن مقاله شما به گوگل می دهند. با دسترسی به منبع HTML در قسمت “citation_” می توانید متاتگ های مقاله خود را مشاهده کنید. از این فرآیند می توان برای بررسی خطا در اطلاعات استفاده کرد.
مشکل ایندکس نشدن مقاله در گوگل اسکولار
چرا مقاله من ظاهر نمی شود؟ اگر مقاله شما در Google Scholar نمایش داده نمیشود، یا قبلاً ظاهر شده و دیگر نمایش داده نمیشود، ممکن است به دلیل ناهماهنگیهایی باشد که در فراداده ظاهر میشود. این تناقضات ممکن است شامل موارد زیر باشد:
- تاریخ انتشار نادرست در متاتگ ها.
- اختلاط زبان های مختلف در متاتگ ها
- زبان فراداده با زبان مقاله کامل متفاوت است.
- اختلاف نام نویسنده در فراداده.
- نویسندگان به ترتیب متفاوتی در متاتگ ها فهرست شده اند.
بنابراین، مهم است که مطمئن شوید همه این اطلاعات به درستی وارد شده است و هیچ تناقضی در کد مقاله مشاهده نمی شود.
علاوه بر موارد فوق، برای اینکه شانس بیشتری برای نمایش مقاله خود در Google Scholar داشته باشید، باید موارد زیر را هم در نظر بگیرید:
مقاله باید در دسترس باشد و توصیه می شود در یک وب سایت دانشگاهی منتشر شود.
اگر مقاله شما در یک وبسایت شخصی منتشر شده باشد، ممکن است گوگل برای فهرست کردن آن بیشتر طول بکشد و اگر لینکی شکسته در خود وبسایت پیدا کند، ممکن است شناسایی نشود.
مقاله باید شفاف، بدون تبلیغات و به خوبی نوشته شده باشد.
مقاله باید به صورت PD و هم به صورت سند کامل و بدون وجود اطلاعات اشتباه در دسترس باشد.
موضوع مقاله شما نیز ممکن است بر انتشار شما تأثیر بگذارد.
اگرچه Google Scholar از نظر زمینه های تحصیلی محدودیتی ندارد، این درست است که برخی از رشته ها دامنه کمتری نسبت به سایرین دارند، همچنین بر انتشار شما و سرعت ایندکس شدن محتوای شما توسط Google Scholar تأثیر می گذارد.
- بیشتر بخوانید: 10 روش حل مشکل گوگل کروم در اتصال به اینترنت
به خاطر داشته باشید که ایندکس کردن گوگل فوری نیست، بنابراین ممکن است مدتی طول بکشد تا مقاله شما به درستی ایندکس شود. در این مورد، محل انتشار شما را نیز تحت تأثیر قرار می دهد. اگر مقاله خود را به جای یک وب سایت شخصی در یک پلت فرم دسترسی آزاد منتشر کنید، ممکن است مقاله شما زودتر ایندکس شود.
برای حل مشکل ایندکس نشدن مقاله در گوگل اسکولار چکار کنم؟
اگر همه موارد بالا را بررسی کرده اید و مقاله شما هنوز ایندکس نمی شود، Google Scholar به شما این امکان را می دهد که آن را به صورت دستی ایندکس کنید.
هنگامی که ایندکس خود را در Google Scholar ایجاد کردید، می توانید مقالاتی که در موتور جستجو ظاهر نمی شوند را اضافه کنید. برای این کار به گزینه Add article manually در پروفایل خود بروید، پنجره ای ظاهر می شود که می توانید تمام داده های لازم برای مقاله خود را در آن پر کنید. Google Scholar به شما اجازه ورود کامل مقاله را نمی دهد، اما با داده های داده شده، مکان یابی آن برای خوانندگان علاقه مند آسان تر خواهد بود و به تکمیل پروفایل شما کمک می کند.
نکته : همانطور که اشاره کردیم، ایندکس کردنGoogle Scholar مدتی طول می کشد تا تکمیل شود. اگر مقاله شما اخیراً منتشر شده است، به خاطر داشته باشید که ممکن است به همین دلیل باشد که هنوز در موتور جستجو ظاهر نمی شود.
پس برای حل مشکل ایندکس نشدن مقاله ر گوگل اسکولار به نکات زیر توجه داشته باشید:
مقاله باید در صفحه ای با محتوای عمدتاً آکادمیک میزبانی شوند. وب سایت های شخصی، مطبوعات یا صفحات دانشگاهی که خطاها یا لینک های شکسته را نشان می دهند توسط موتورهای جستجوی گوگل شناسایی نمی شوند. اگر مقاله حذف شود یا از محل اصلی خود حذف شود، توسط گوگل حذف خواهد شد.
شفافیت: سند نباید حاوی جنبه های تبلیغاتی یا مشکوک باشد، زیرا ممکن است توسط پلتفرم نادیده گرفته شود. متن کامل یا چکیده باید در دسترس کاربرانی باشد که پیوندهای Google Scholar را دنبال می کنند.
- بیشتر بخوانید: دستیار گوگل کار نمی کند؟ 13 روش حل مشکل Google Assistant
در دسترس بودن: همه مقالات ایندکس شده در Google باید در فرمت PDF. در دسترس باشند و بیش از 5 مگابایت نباشند. علاوه بر این، نه فایل های غیر متعارف و نه آنهایی که حاوی اطلاعات کتابشناختی ناقص یا نادرست هستند توسط موتورهای جستجو شناسایی نمی شوند. اگر تعداد زیادی نسخه از همان مقاله وجود داشته باشد، ممکن است اشتباه تشخیص داده شود.
موضوع: اگرچه هیچ حوزه پژوهشی اولویت بندی نشده است، اما برخی از حوزه های موضوعی هنوز پوشش بین المللی کافی دریافت نکرده اند که باعث می شود نمایه سازی تحت تأثیر قرار گیرد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.